Orvos

Dr.Bálint Levente belgyógyász-, gasztroenterológus-, háziorvos szakorvos vagyok.

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem 1996-ban. 27 hónapos családorvostan rezidensképzés után 1998-ban kezdtem el dolgozni a Szent Imre Kórház II.sz. Belgyógyászati, gasztroenterológiai profilú osztályán. Itt sajátítottam el a gasztroenterológiai endoscopos vizsgálatok alapjait, majd 2002-ben belgyógyászatból, 2004-ben gasztroenterológiából tettem le szakvizsgát 2005 és 2006 között a Szent Margit Gasztroenterológiai osztályán dolgoztam.

2006-tól saját háziorvosi praxist indítottam Piliscsabán, gasztroenterológiai területen folytatott tevékenységemet az Óbuda-Békásmegyer Egészségügyi Szolgáltató Kht. szakrendelésén folytattam, ahol a mai napig rendszeresen végzek alsó- és felső endoscopos vizsgálatokat és heti rendszerességgel foglalkozom gasztroenterológiai betegekkel.

2009-ben háziorvostanból tettem le szakvizsgát.
Középfokon beszélek angol és német nyelven. 1996 óta tagja vagyok a Magyar Gasztroenterológiai Társaságnak, melynek éves kongresszusain több alkalommal tartottam előadást.

2009 novembere óta a Magyar Gasztroenterológiai Társaság Háziorvosi Szekciójának vagyok elnöke, melynek keretében több tudományos előadást szerveztem és részt veszek a háziorvos-képzésben is.
Terhességi gasztroenterológiai betegségekkel kapcsolatosan a LAM-ban és a Hyppocrates folyóiratokban jelent meg első szerzős cikkem.

Fő mottóm, hogy a betegekkel való őszinte-, türelmes foglalkozás és odafordulás legalább annyira fontos, mint a megfelelő diagnosztikus vizsgálatok megválasztása és csak a kettő együttese vezethet eredményes kezeléshez minden beteg esetében.

Szeretettel várom magánrendelésemen!

Dr.Bálint Levente

  • Print
  • Facebook
  • Twitter
  • PDF
  • RSS
  • Add to favorites